Om SafeStream™

Visjon

Ved å sette fiskevelferden først skal SafeStream™ være kjent som den nye verdensstandarden for bærekraftige fiskepumper.

Misjon

Vår misjon er å bidra til å hjelpe våre kunder og sjømatnæringen med å betydelig redusere stress, påvirkning og skade på levende fisk i forbindelse med forflytning.

Med vår revolusjonerende fiskepumpe har vi som mål å bedre bærekraften og lønnsomheten ved å alltid sette fiskevelferden først.

Brand story

Dersom fisken fikk velge fiskepumpe, ville den ALLTID valgt den tryggeste!

All levende fisk burde bli behandlet med omsorg. Med SafeStream™ blir fisken transportert på første klasse hele veien.

Det er tøft for en liten fisk å bli flyttet rundt fra A til B. Det er derfor vi utviklet SafeStream™. Tester viser at vår fiskepumpe minimerer skader og stress for fisken under forflytning.

Med et banebrytende nivå for fiskevelferd vil vår helt nye og patenterte teknologi gi et unikt flytmønster som beskytter fisken fra å treffe harde overflater, noe som kan medføre betydelig stress, skade og død.

En moderne pumpe må flytte store mengder levende fisk trygt, raskt og kostnadseffektivt. SafeStream™ er en høykvalitets og robust pumpe som kan løfte opp til 10 meter. Det er den første pumpen noensinne som er designet med et vindu som gir operatøren mulighet til å overvåke prosessen på innsiden og sikre at alt går problemfritt.

Fremtidens fiskepumpe må være kompatibel med et sterkt fokus på fiskevelferd og bidra til en mer etisk sjømatproduksjon, redusert matsvinn og mer lønnsom og bærekraftig produksjon av marine ressurser. SafeStream™ gir deg alt dette.

Vi ønsker å bidra til en mer bærekraftig sjømatsektor, og vi har valgt FN's bærekraftsmål nummer 12 og 14 som vårt bidrag: Sikre bærekraftig forbruk og produksjon.

Mjøs Metallvarefabrikk

SafeStream™ er designet og utviklet av Mjøs Metallvarefabrikk AS, som har produsert mekaniske komponenter og produkter i mer enn 150 år. Vi er lokalisert i en fjord på vest-kysten av Norge. Det har gjort at det er naturlig for oss å levere innovative maritime løsninger for større merkevarer over hele verden.